Industriële verhuizing

Heeft u binnenkort een machine of grote installatie te verhuizen ook hierin is Pol Hoogwerkers de juiste partner voor u. Door ons diverse machinepark en jaren lange expertise in verticaal transport realiseren wij u verhuizing van A t/m Z.

Machine verplaatsing

Bij machine verplaatsing komt vaak veel bij kijken ze kunnen groot en zwaar zijn,  ook zijn er meestal diverse partijen betrokken denk hierbij aan aanvoer van de machine of productielijn en de montage of demontage hiervan. In nauwe samenwerking met u en eventueel andere betrokken partijen brengen we het machinepark, de werkzaamheden en eisen in kaart en kunnen wij u ontzorgen van A t/m Z

Industriële hijswerkzaamheden

Onze mini hijskranen zijn uiterst geschikt voor hijswerkzaamheden in industriële ruimtes., door de compacte afmetingen kunnen wij met onze kleinste kranen door een loopdeur (80cm) en hijsen tot een hoogte van 22 meter. Vaak is er weinig ruimte om een machine of motor te hijsen door dat onze kranen weinig ruimte nodig zijn om op te kunnen stellen is er al snel ruimte genoeg. Al onze kranen zijn elektrisch uitgevoerd (d.m.v. accu of kabel) waardoor u geen last heeft van uitlaatgassen in uw bedrijf.