Heffen & Hijsen

Minikraan huren

Een mini-hijskraan huren voor een bijzonder klus? Bent u op zoek naar een elektrische of diesel heftruck? Pol Hoogwerkers in Hoogeveen en Alkmaar heeft het juiste aanbod glasliften, mini hijskranen, transportwagens, elektrische en diesel heftrucks, verreikers en diverse andere hijsmaterialen voor u. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Komt u er niet uit?

Heeft u hulp nodig bij het huren van een artikel?
Laat een van onze medewerkers u helpen door ons te bellen of te mailen en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Over Pol Hoogwerkers

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij een groot en modern onderhouden machinepark, inclusief schaarhoogwerkers, telescoop- en knikarmhoogwerkers diverse andere machines. Wij bieden ook verkoop- en servicediensten voor hefapparatuur en heeft ervaren technici die zijn opgeleid voor onderhoud, reparaties en inspecties. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers en hefapparatuur.

Minikraan huren

Pol Hoogwerkers biedt u een ruim assortiment glasliften, minihijskranen, transportwagens, heftrucks diesel en elektrisch, verreikers star en roterend, en verschillende andere hijs- & hefmaterialen. Wilt u een heftruck huren, mini hijskraan huren inclusief bedieningsman, glaslift huren, transportwagen huren of verreiker huren? Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Volg ons