Altijd de juiste
papieren bij de hand

Bij Pol Hoogwerkers kunt u terecht voor verschillende soorten opleidingen. Zorg samen met ons dat u de juiste papieren heeft zodat u nooit in de problemen komt.

Bedieningsman Hoogwerker

1 /2 Dag
Een foto van een heftruck chauffeur die een cursus heftruck certificaat heeft gevolgd bij Pol Hoogwerkers

Heftruck chauffeur

1 /2 Dag

Verreiker chauffeur

1 /2 Dag
08:00 / 09:00

Start van de dag

Bij aanvang van de dag maken we gebruik van een korte kennismaking. Zo leert de instructeur u kennen en u de instructeur. Dit gebeurt in groepsverband

- Samen beginnen met de cursusdag

- Uitleg over de cursus

09:00 / 10:30

Begin cursus

Het is tijd om te beginnen met de cursus. Onze instructeur geeft u les over hoe u moet omgaan met de machine, wat de algemene regeles en wetten zijn en wat u wel en niet moet doen bij het gebruik van de machine.

Of u nu kiest voor bedieningsman hoogwerker, heftruck chauffeur of verreiker chauffeur zonder hijsfunctie. Onze opleidingen worden op u afgesteld.

10:30 / 11:015

Praktijk uitleg

Samen met uw cursus instructeur gaat u naar buiten op ons terrein om te werken met de machine. Hier wordt de theorie die hiervoor is uitgelegd getoetst in de praktijk. Voor iedere cursus hebben wij de bijpassende machine zodat u uw cursus succesvol kunt afronden.

  • Bedieningsman hoogwerker - Hoogwerker
  • Heftruck chauffeur - Heftruck
  • Verreiker chauffeur zonder heffunctie - Verreiker
12:00

Afronden

Het is nu 13:00 en de dag is alweer voorbij. Samen met de groep en uw cursus instructeur gaat u terug naar het leslokaal voor een korte samenvatting van de dag. Heeft u de praktijktoest gehaald? Dan krijgt u uw certificaat snel opgestuurd en bent u klaar voor de volgende klus

De voordelen van een cursus
van Pol Hoogwerkers

Het uitvoeren van een cursus of opleiding bij Pol Hoogwerkers heeft vele voordelen voor u en uw bedrijf. In de huidige tijd is het erg belangrijk dat bedrijven goed in zicht hebben wie welk certificaat nodig heeft.

Samenwerken

Leer u en uw medewerkers beter kennen door samen te werken.

Voldoe aan wetgeving

Door een cursus te volgen bij Pol Hoogwerkers voldoet u aan de huidige wetgeving.

In no-time gedaan

Vanwege de korte duur van onze cursussen bent u geen hele dag kwijt.