Kies een categorie

Diversen huren

Voor het afzetten van uw werkplek of voor het veilig werken op hoogte leveren wij diverse afzetmaterialen en veiligheidsgordels. Alle materialen voldoen aan de laatst gestelde normen.

Beschikbaar in

Afzethek kunststof 2m, koppelbaar met draaiende voet
Afzetkegel / pion
Harnasgordel incl. vallijn en steigerhaak

Kunststof rijplaten huren

Voor het leggen van een tijdelijke rijbaan of bescherming van uw straat werk of grasmat hebben wij licht gewicht kunststof rijplaten beschikbaar.

Onze rijplaten zijn te verkrijgen in de afmeting 3.00 x 1.00 x 0.20 m

Over Pol Hoogwerkers

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij een groot en modern onderhouden machinepark, inclusief schaarhoogwerkers, telescoop- en knikarmhoogwerkers diverse andere machines. Wij bieden ook verkoop- en servicediensten voor hefapparatuur en heeft ervaren technici die zijn opgeleid voor onderhoud, reparaties en inspecties. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers en hefapparatuur.

Harnasgordel huren

Wilt u een onkruidborstel, hijsharnas hogedrukreiniger huren? Bij Pol Hoogwerkers in Hoogeveen en Alkmaar hebben wij een ruim aanbod aan veeg & onkruidborstels, hogedrukreinigers, kunststof rijplaten en andere diverse artikelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op door ons te mailen of te bellen met een van onze medewerkers.

Volg ons