Golfwagen of Gator huren

Bent u een transportmiddel of schaftgelegenheid nodig, Pol Hoogwerkers B.V. biedt u een breed aanbod. Een kleine greep uit ons assortiment zijn o.a. aanhangers zonder en met huif, koelwagens, schaftwagen en voor het vervoer op uw evenement: gators en golfwagens.

Type
Motor
Laadvermogen
Eigen gewicht
HPX 4 x 4 (Gator)
Diesel 4x4
635 kg
760 kg
Golfwagen
Accu 2x4
2 zitter
435 kg

Over Pol Hoogwerkers

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij een groot en modern onderhouden machinepark, inclusief schaarhoogwerkers, telescoop- en knikarmhoogwerkers diverse andere machines. Wij bieden ook verkoop- en servicediensten voor hefapparatuur en heeft ervaren technici die zijn opgeleid voor onderhoud, reparaties en inspecties. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers en hefapparatuur.

Hoogwerker huren

Golwagen huren? Gator Huren? Bij Pol Hoogwerkers kunt u terecht voor een ruim aanbod golfwagens, golfkarren en gators. Golfkarren en gators zijn de ideale machine voor uw autobedrijf of een groot evenement zoals een festival. Wilt u een golfkar of gator huren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Volg ons