Ladders & trappen huren

Is een steigersysteem te groot voor de klus waar u mee bezig bent, huur dan een ladder of een trap. Er zijn diverse modellen en hoogtes leverbaar. Al onze ladders en trappen voldoen aan de laatst gestelde normen.

Type
Omschrijving
ITRD 7-160
Industrietrap dubbel opl.
ITRD 10-230
Industrietrap dubbel opl.
ITRD 8-188
Bordestrap
RL 3-08
Reformladder
RL 3-10
Reformladder
RL 3-12
Reformladder

Over Pol Hoogwerkers

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij een groot en modern onderhouden machinepark, inclusief schaarhoogwerkers, telescoop- en knikarmhoogwerkers diverse andere machines. Wij bieden ook verkoop- en servicediensten voor hefapparatuur en heeft ervaren technici die zijn opgeleid voor onderhoud, reparaties en inspecties. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers en hefapparatuur.

Ladders & Trappen huren

Bij Pol Hoogwerkers kunt u gemakkelijk en snel een ladder huren voor uw project. Onze hoogwaardige ladders zijn veilig en geschikt voor verschillende werkzaamheden. Of u nu een ladder nodig heeft voor schilderwerk, reparaties of andere klussen, wij hebben de juiste oplossing voor u. Neem vandaag nog contact op met ons ervaren team om uw huur te regelen en uw project tot een succes te maken.

Volg ons