Transport & Accommodatie

Transport & Accommodatie

Wilt u een aanhanger of koelwagen huren? Bent u op zoek naar een golfkar, gator, schaftwagen, toiletunit, kantoorunit of een container? Pol Hoogwerkers heeft het aanbod voor uw benodigdheden. Klaar om een aanhanger, kantoorunit of een van onze andere artikelen te huren? Neem contact met ons op via het contact formulier of bel met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

Komt u er niet uit?

Heeft u hulp nodig bij het huren van een artikel?
Laat een van onze medewerkers u helpen door ons te bellen of te mailen en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Over Pol Hoogwerkers

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij een groot en modern onderhouden machinepark, inclusief schaarhoogwerkers, telescoop- en knikarmhoogwerkers diverse andere machines. Wij bieden ook verkoop- en servicediensten voor hefapparatuur en heeft ervaren technici die zijn opgeleid voor onderhoud, reparaties en inspecties. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers en hefapparatuur.

Aanhanger of schaftwagen huren

Wilt u een aanhanger of koelwagen huren? Bent u opzoek naar een golfkar, gator, schaftwagen, toiletunit, kantoorunit of een container? Pol Hoogwerkers heeft het aanbod voor uw benodigdheden. Klaar om een aanhanger, kantoorunit of een van onze andere artikelen te huren? Neem contact met ons op via het contact formulier of bel met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

Volg ons