Verkoop

Machine kopen

Bent u op zoek naar hoogwaardige machines zoals hoogwerkers, heftrucks, verreikers, palletwagens of ander materieel? Zoek niet verder dan Pol Hoogwerkers, de toonaangevende leverancier van industriële apparatuur in Nederland. Met jarenlange ervaring in de industrie bieden wij een breed scala aan eersteklas machines die zijn ontworpen om aan de behoeften van elke klus te voldoen. Bekijk onze machines hieronder die momenteel staan aangeboden voor verkoop.

Komt u er niet uit?

Heeft u hulp nodig bij het kopen van een artikel?
Laat een van onze medewerkers u helpen door ons te bellen of te mailen en wij bespreken de mogelijkheden

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Over Pol Hoogwerkers

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij een groot en modern onderhouden machinepark, inclusief schaarhoogwerkers, telescoop- en knikarmhoogwerkers diverse andere machines. Wij bieden ook verkoop- en servicediensten voor hefapparatuur en heeft ervaren technici die zijn opgeleid voor onderhoud, reparaties en inspecties. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers en hefapparatuur.

Hoogwerker kopen

Wilt u een hoogwerker kopen voor eigen gebruik of voor het verbreden van uw wagenpark? Pol Hoogwerkers in Hoogeveen en Alkmaar heeft een ruim aanbod aan machine klaarstaan voor de verkoop. Bij ons kunt u verschillende machines zoals hoogwerkers, heftrucks, golfwagens, golfkarren, gators en andere diverse machines kopen. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende accessoires voor uw golfkar.

Volg ons