Verhuur

Machine huren

Bij Pol Hoogwerkers in Hoogeveen en Alkmaar kunt u terecht voor verschillende machines. Wilt u een hoogwerker huren? Of bent u op zoek naar een andere machine zoals een glaslift, mini-hijskraan, aanhanger, aggregaat, heftruck, verreiker of rijplaten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Pol Hoogwerkers biedt u een ruim aanbod machines voor iedere klus. Bekijk ons aanbod hieronder.

Komt u er niet uit?

Heeft u hulp nodig bij het huren van een artikel?
Laat een van onze medewerkers u helpen door ons te bellen of te mailen en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Over Pol Hoogwerkers

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij een groot en modern onderhouden machinepark, inclusief schaarhoogwerkers, telescoop- en knikarmhoogwerkers diverse andere machines. Wij bieden ook verkoop- en servicediensten voor hefapparatuur en heeft ervaren technici die zijn opgeleid voor onderhoud, reparaties en inspecties. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van hoogwerkers en hefapparatuur.

Machines huren

Pol Hoogwerkers in Hoogeveen en Alkmaar biedt een ruim aanbod verhuur machines. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een machine, hoogwerker, heftruck, glaslift, minihijskraan, minihijskraan met bedieningsman, kamersteiger, rolsteiger, aggregaat, aanhangers, bouwdrogers heaters, rijplaten, graafkranen, mobiele graafmachines, rupsdumpers, knik shovels, mobiele hogedrukreinigers, hanggordels en diverse andere artikelen.

Volg ons